Запечений рис з додаванням соковитих груш – ідеальна пропозиція для смачної вечері. Спробуйте цей простий рецепт

Запечений рис з додаванням соковитих груш – ідеальна пропозиція для смачної вечері. Спробуйте цей простий рецепт.

Рис часто присутній на наших кухнях у різних формах. Це ідеальна добавка до вечері, наприклад, замість картоплі. Добре підходить як начинка для традиційних голубців. Також нею можна замінити макарони в томатному супі. На вечерю варто приготувати його в запеченому варіанті з додаванням груш. Така смакота в осінньому варіанті обов’язково підкорить серця всіх ваших домочадців.

Рис з грушами – простий рецепт

Рис прямо з духовки порадує вас своєю ніжною текстурою. Своїм унікальним смаком він зобов’язаний солодким, соковитим грушам. Крім того, в нього варто додати трохи горгонзоли і подрібнених волоських горіхів. Не завадить посипати його невеликою кількістю кориці, яка додасть страві неповторний аромат.

Вам знадобиться:

1 склянка рису

2 стиглі груші

100 г горгонзоли

жменю подрібнених волоських горіхів

щіпка кориці

ложка вершкового масла

Готуємо так:

Груші помити, очистити від шкірки і натерти на тертці.

Відваріть рис відповідно до інструкції на упаковці.

Змастіть форму для запіканки вершковим маслом. Потім кладемо в нього рис і терті фрукти.

Посипте все корицею та горгонзолою.

Поставте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте близько 15 хвилин.

На завершення ми прикрашаємо волоськими горіхами.

Фото – скріншот

You cannot copy content of this page