Запечений рис з додаванням соковитих груш – ідеальна пропозиція для смачної вечері. Спробуйте цей простий рецепт.
Рис часто присутній на наших кухнях у різних формах. Це ідеальна добавка до вечері, наприклад, замість картоплі. Добре підходить як начинка для традиційних голубців. Також нею можна замінити макарони в томатному супі. На вечерю варто приготувати його в запеченому варіанті з додаванням груш. Така смакота в осінньому варіанті обов’язково підкорить серця всіх ваших домочадців.
Рис з грушами – простий рецепт
Рис прямо з духовки порадує вас своєю ніжною текстурою. Своїм унікальним смаком він зобов’язаний солодким, соковитим грушам. Крім того, в нього варто додати трохи горгонзоли і подрібнених волоських горіхів. Не завадить посипати його невеликою кількістю кориці, яка додасть страві неповторний аромат.
Вам знадобиться:
1 склянка рису
2 стиглі груші
100 г горгонзоли
жменю подрібнених волоських горіхів
щіпка кориці
ложка вершкового масла
Готуємо так:
Груші помити, очистити від шкірки і натерти на тертці.
Відваріть рис відповідно до інструкції на упаковці.
Змастіть форму для запіканки вершковим маслом. Потім кладемо в нього рис і терті фрукти.
Посипте все корицею та горгонзолою.
Поставте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте близько 15 хвилин.
На завершення ми прикрашаємо волоськими горіхами.
Фото – скріншот