Запіканка з гарбуза з родзинками: рецепт без борошна

Гарбуз корисний і надзвичайно смачний! Ви можете використовувати його для приготування апетитних десертів, основних страв, супів, напоїв і закусок.

Восени, коли ми збираємо ці овочі, дійсно варто спробувати найрізноманітніші страви, основним інгредієнтом яких є гарбуз.

Цього разу хочемо поділитися рецептами запіканок з гарбуза, для яких не потрібно борошно. Давайте розпочнемо.

Інгредієнти:

  • 700 г гарбуза
  • 80 г родзинок
  • 2 яйця
  • 300 мл вершків
  • щіпка солі
  • 2 чайні ложки цукор

Рекомендую вибирати вершки 10% жирності, які також можна замінити сметаною.

Залийте родзинки окропом. Через 3 хвилини обсушити родзинки паперовим рушником.

Гарбуз порізати, покласти в каструлю і залити водою. Варіть на середньому вогні 15 хвилин.

Форму для запікання змастити маслом. Додайте відварені кубики гарбуза та родзинки.

Яйця збити з цукром і сіллю. Влити вершки. Все добре перемішуємо і заливаємо гарбуз з родзинками.

Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 25 хвилин.

Ця страва ідеально підходить для сніданку або вечері. Ваші рідні будуть в захваті від його смаку та аромату!