Гарбуз корисний і надзвичайно смачний! Ви можете використовувати його для приготування апетитних десертів, основних страв, супів, напоїв і закусок.
Восени, коли ми збираємо ці овочі, дійсно варто спробувати найрізноманітніші страви, основним інгредієнтом яких є гарбуз.
Цього разу хочемо поділитися рецептами запіканок з гарбуза, для яких не потрібно борошно. Давайте розпочнемо.
Інгредієнти:
- 700 г гарбуза
- 80 г родзинок
- 2 яйця
- 300 мл вершків
- щіпка солі
- 2 чайні ложки цукор
Рекомендую вибирати вершки 10% жирності, які також можна замінити сметаною.
Залийте родзинки окропом. Через 3 хвилини обсушити родзинки паперовим рушником.
Гарбуз порізати, покласти в каструлю і залити водою. Варіть на середньому вогні 15 хвилин.
Форму для запікання змастити маслом. Додайте відварені кубики гарбуза та родзинки.
Яйця збити з цукром і сіллю. Влити вершки. Все добре перемішуємо і заливаємо гарбуз з родзинками.
Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 25 хвилин.
Ця страва ідеально підходить для сніданку або вечері. Ваші рідні будуть в захваті від його смаку та аромату!