Зібравши якнайбільше родичів Володимир зі щасливою посмішкою повів усіх робити сюрприз дружині. З веселим вигуком “Вітаємо!” усі юрбою зайшли в квартиру. Так, сюрприз був, але не для дружини Володимира

Є у мене хороший знайомий на ім’я Володимир, якого я знаю вже років 10-12. Він все своє життя гарував заради того, щоб його сім’я ні в чому не мала потреби. З першою дружиною він розлучився ще років 20 тому, але зумів зберегти хороші відносини. З дітьми, які вже давно виросли, бачиться регулярно, постійно допомагає їм. А кілька років тому він знайшов собі молоду дружину, в яку був закоханий по вуха.

Перший рік Володимир жив з молодою дружиною душа в душу. Вона зустрічала його з роботи, створюючи в будинку романтичну обстановку для вечері на двох, він обожнював її і дарував дорогі подарунки. Але ідилія швидко закінчилася тоді, коли молодій дружині набридло весь час сидіти на дивані і вона знайшла собі роботу.

Володимир прийде додому втомлений, а жінки немає. Перекусить, дістане газету і засне прямо в кріслі. Згодом він почав здогадуватися, що у дружини з’явився коханець. Але доказів того ніяких не було. Одного разу, коли кохана в черговий раз затрималася на роботі, Володимир подзвонив в офіс. По інший бік трубки він почув милий жіночий голос, який сказав, що його дружина ще дві години тому поїхала додому. Але Володимир не став влаштовувати сцен, коли дружина повернулася пізно вночі.

Так тривало місяці три. А напередодні дня народження коханої, він запитав, як би вона хотіла відзначити це чудове свято. Дружина, не довго думаючи, відповіла, що ніякого свята їй не потрібні і вона буде працювати в цей день, оскільки не бачить приводу для веселощів в тому, що вона постаріла на рік. А чоловікові запропонувала з’їздити з друзями на риболовлю і відпочити там за двох.

Володимир мовчки погодився, а коли дружина заснула, то знайшов у коморі пляшку дорого ігристого та два келихи. Він зрозумів, що його спеціально випроваджують з дому, куди завтра прийде кавалер дружини.

Вранці, залишивши дружині записку, Володимир зібрав рибальські снасті, завантажив у машину і поїхав, тільки не на риболовлю, а до себе в офіс. Дочекавшись, коли кохана подзвонить йому на телефон, щоб поцікавитися, наскільки він далеко зараз знаходиться, Володимир почав обдзвонювати всіх родичів своєї «вірної дружини» і запрошувати в гості на 17 вечора. Він лише попросив, щоб ніхто не піднімався на поверх і не заходив в квартиру, а дочекалися його приїзду, мовляв, хоче влаштувати сюрприз.

Зустрівшись з ріднею, Володимир тихенько відчинив вхідні двері і разом з усіма пішов на носочках до спальні, де слабо світив нічник. Під вигуки «Happy Birthday» Володимир увімкнув світло. Яке було здивування родичів, коли з-під ковдри вискочив молодий хлопчина в костюмі Адама, а за ним і іменинниця в наряді Єви.

PS.

Сьогодні у Володимира все добре. У нього нова дружина і вони чекають дитину.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page