Звичайний салат з грибами, який порадує Вас своїм смаком і стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Необхідні продукти: 500 грам печериць, 500 грам свининної вирізки, 500 грам моркви, 80 мл соняшкової олії, 200 грам цибулі, 6 зубчиків часнику, 140 грам майонезу, 1.5 ч.л. цукру, 2.5 столових ложок оцету 9%, зелень, спеції, коріандр, паприка, червоний гострий перець, перець, сіль.
Покроковий процес приготування:
На тертці для корейської моркви натріть моркву. Розжарте соняшникову олію.
Видавіть в моркву часник, додайте цукор і сіль, оцет і інші спеції. Викладіть все це на часник і залийте розжареною олією. Салат перемішайте.
Шматочками наріжте гриби і обсмажте на сухій сковорідці до випаровування рідини.
Невеликими шматочками наріжте м’ясо і обсмажте на олії, в кінці поперчіть і посоліть і викладіть на паперовий рушник.
Всі продукти змішайте, додайте зелень, за бажанням заправте майонезом і подайте до столу.
Фото ілюстративне, з вільних джерел.