18 квітня унікальний день, можна зловити фінансову удачу та розбагатіти до кінця весни

Планета грошей ще знаходиться в ненависному їй Овні, але зараз відкривається невелике вікно благодаті. Небесне тіло змінило гнів на милість, з’єдналося з Північним кармічним вузлом і дарує можливість стати багатшими, якщо встигнете за день здійснити відразу кілька рекомендацій.

Венера у взаємодії з кармічним вузлом обіцяє багатство лише продуманим, зібраним та впевненим у собі особистостям. Така Венера не терпить несерйозного підходу до справи, тому 18 квітня ви маєте бути зухвалими і зробити перший крок до свого процвітання.

Це може бути все, що завгодно: подання документів на реєстрацію своєї справи, розмову з начальником, але не лише про підвищення. Можливо, у вас є пропозиції, як можна оптимізувати процеси та привести фірму до прибутку. Зрозумійте, ви повинні максимум викластися в цей день, щоб отримати віддачу від Венери вже до кінця весни.

Ще одна порада – повністю змініть своє ставлення до грошей. Якщо ви раніше старанно заощаджували в надії накопичити статок, то повинні зрозуміти, що такий метод саме для вас не працює. Перейдіть на мислення для заробітку: швидше за все, ви з тих, кому потрібно постійно балувати себе подарунками, щоб отримувати мотивацію та натхнення.

Але якщо ви завжди жили на широку ногу, то 18 квітня настав час поміняти свій стиль та почати заощаджувати. Отже, вам необхідно не розмінюватися на дрібниці, а почати цінувати фінанси, щоб вони приходили з більшою силою.

Також не варто забувати, що при взаємодії Венери з Північним вузлом змінюються не лише цінності, а й інтереси. Можливо, вам варто замислитись і розглянути нову сферу діяльності, хоча б поки що для додаткового джерела доходів. Важливо не просто збудувати плани, а зробити 18 квітня перший крок до «нової мрії», тому діяти потрібно швидко і не боятися ризикувати.

До речі, взагалі не варто боятись провалу. Це унікальний період, коли будь-яке починання буде приречене на успіх. Правда, не завжди результат вразить уяву, але його буде достатньо для задоволення та отримання корисного досвіду.

Венера у поєднанні з Північним вузлом — це завжди аспект відносин. Але йдеться не про любовну сферу. Небесне тіло обдаровує людей, які не люблять діяти поодинці, тому важливо радитися з колегами, питати поради у досвідченіших товаришів і не боятися просити допомоги.

Зміни повинні в першій мірі торкнутися Овнів, Левів та Дів. Людям цих сузір’їв доведеться виходити із зони комфорту та «ховати» свої лідерські якості. Їм на якийсь час доведеться стати відомими і більше довіряти третім особам.

Венера в цьому аспекті холодна і розважлива. Такий настрій планети на руку кар’єристам, які вирішили не втрачати щасливу нагоду розбагатіти, але не сподобається романтикам. 18 квітня та два дні після будуть напруженими у спілкуванні з другою половинкою. Претензії виникнуть через нестачу уваги між партнерами. На жаль, попередити конфлікти не можна, їх потрібно просто пережити.

You cannot copy content of this page