2 березня – найнебезпечніший день місяця: чого варто остерігатися цього дня, щоб не втратити успіх і удачу

2 березня астрологи одноголосно приписують не лише до найнебезпечніших днів місяця, а й усієї весни загалом. Якщо ви не хочете втратити успіх і удачу в цей день, обов’язково дотримуйтесь простих рекомендацій експертів.

По-перше, йдеться про перехід Меркурія на знак Риб. Це означає, що 2 числа планета дуже ослабне. Її позитивний вплив на нас з вами зійде нанівець. Як підсумок — виникнуть проблеми різного роду у сфері фінансів, роботи.

Слабкість Меркурія викликає стрімке падіння інтелектуальної продуктивності. Через це дуже постраждає сфера роботи, бізнесу, творчості. Погіршиться концентрація уваги та пам’ять, тому постраждає наше вміння навчатися та отримувати нові навички, знаходити нові джерела натхнення та позитиву.

Проблеми можуть виникнути у дорозі, за кермом, а також у процесі здійснення дорогих покупок. Взагалі, 2 березня і наступні два тижні краще бути обережнішим у поводженні з грошима.

Друга важлива подія цього дня — поєднання Венери та Юпітера. Венера повністю позбавить нас з вами енергії та сил, зробить нас жадібними та сумними. Юпітер, який бере участь у поєднанні, цього разу зробить так, що ми з вами позбудемося зв’язку з центром достатку Всесвіту. Це означає, що наша інтуїція дуже ослабне.

Третя подія – це з’єднання Меркурія і Сатурна. Такий дует підштовхне нас з вами до необдуманих вчинків та імпульсивності у справах. Ці дві планети, що злилися у поєднанні, можуть зробити так, що ми з вами почнемо помічати в подіях і людях тільки найгірше.

2 березня намагайтеся бути обережнішими під час роботи з документами. Перевіряйте все двічі, а краще три. Меркурій зробить нас неуважними до деталей, тому якась дрібниця може стати причиною великих фінансових чи репутаційних проблем. І те, й інше закриє вам шлях до успіху у майбутньому, тому не ризикуйте дарма.

Зберігайте граничну увагу на дорогах. Якщо ви не робитимете цього, то ризикуєте потрапити в аварію. 2 березня є підвищена ймовірність дорожньо-транспортних пригод, тому краще зовсім пересуватися пішки. Якщо є можливість, краще перенести на інший день подорожі на авто.

Також через слабкого Меркурія не бажано буде вирушати в далекі поїздки, давати якісь гучні обіцянки і визнавати почуття, в яких ви самі не впевнені. Ну і, ясна річ, у такий день не можна брехати і поширювати чутки.

Будьте оптимістичнішими і не ставтеся до людей свідомо упереджено та негативно. Астрологи рекомендують приймати свої невдачі і отримувати з них досвід, а не починати докоряти за них долю. Якщо ви не знаєте, що рухало тією чи іншою людиною у різних ситуаціях, не потрібно його звинувачувати за помилки та прорахунки.

Не прислухайтеся на другий день весни до внутрішнього голосу. Швидше за все, він обманюватиме нас, тому бажано взяти на озброєння логіку. Думайте, перш ніж щось робити, адже цього четверга можна припуститися помилки, яка може стати причиною великих проблем у довгостроковій перспективі.

Астрологи не радять у цей небезпечний день відповідати агресією на агресію. Зберігайте незворушність, холоднокровність, душевний спокій. Це одна з найважливіших порад на цей складний та непередбачуваний день. Важливо зрозуміти, що 2 березня може бути як тяжким, так і звичайним спокійним днем. Багато залежатиме від нас із вами.

You cannot copy content of this page