Капкани Меркурія: як не зробити значущу помилку з 27 березня по 1 квітня

На початку другого весняного місяця Меркурій знову йде назад, плутаючи плани і провокуючи конфлікти між близькими людьми. Під час ретроградності планети не варто розпочинати нові проекти, а також вести важливі переговори. Підписання документів та взагалі відвідування державних інстанцій краще відкласти на потім.

Цього разу Меркурій стане ретроградним у сузір’ї Овна, а отже, він усіляко заважатиме домовитися та провокуватиме на конфлікти. Не варто висміювати промахи або знецінювати досягнення співрозмовника, швидше за все ваш гумор буде не зрозумілий. А ще сатира розгорнеться проти вас: ви можете отримати нового ворога в особі вчорашнього доброго знайомого.

Ретроградне небесне тіло починаючи з 1 квітня не бажає йти на компроміси, тому конфлікти можуть спалахувати на порожньому місці. З початку квітня порада «Краще промовчати» буде як ніколи корисною. Але в той же час навіть завжди спокійні і зовсім неконфліктні люди будуть відчувати бажання будь-що довести свою правоту.

Вплив ретроградного Меркурія на людей ускладнюється тим, що в сузір’ї Овна він займає одну з найсильніших позицій, а отже, намагатиметься зруйнувати все те, що нам таке дороге. Але посипати голову попелом не варто, ще є можливість убезпечити себе та підготуватися до небезпечного періоду. Поради, які ми перерахуємо далі, будуть однаково актуальними для представників кожного зодіакального сузір’я. Якщо діятимете правильно, то зможете скоротити до мінімуму ризик допустити фатальну помилку.

Постарайтеся весь цей час працювати на совість. Не вплутуйте в конфлікти і не відповідайте на провокації. Поводитися обережно слід не в момент ретроградності, а задовго до неї. На роботі потрібно не лише завершити проєкти, а ще спробувати хоча б домовитись про нові, щоб забезпечити себе справами до настання небезпечного періоду.

Як ми вже казали, треба підписати документи до 1 квітня. А якщо ви плануєте зробити якусь дорогу покупку, то потрібно зробити це зараз, у березні, інакше доведеться чекати на черговий розворот Меркурія.

Люди, які планують розпочати навчання чи скласти іспити в період ретроградності Меркурія, повинні знати, що можуть виникнути додаткові труднощі. Якщо можливо, перенесіть навчання. Якщо ні, готуйтеся ретельніше.

Ще одна порада: Овен обожнює, коли дотримуються порядку і дотримуються чіткого плану. Щоб хоч спробувати задобрити ретро-Меркурій у цьому знаку, створіть ілюзію, що у вас все під контролем. Ретельно пропишіть план дій на весь період зворотного руху планети (до 25 квітня) та не відступайте від нього. Також потрібно прорахувати всі ризики та підготувати «план Б».

You cannot copy content of this page