Настає час перемог та нових можливостей: астрологічний прогноз на березень

Починається перший місяць весни. Для багатьох із нас він стане часом перемог та нових можливостей. Щоб це справді було так, постарайтеся прислухатися до порад астрологів, зібраних у цій статті.

Овен

Овнам у березні в жодному разі не можна втрачати впевненість у собі. У спілкуванні з близькими людьми, колегами та друзями варто уникати упередженості. Справа в тому, що в оточенні Овнів можуть бути люди, які абсолютно точно не заслуговують на дружбу і довіру.

Овнам необхідно зрозуміти, що це за люди і як саме вони користуються їхньою добротою. Цей березень – час чищення та «прибирання» у своєму оточенні.

Телець

У Тельців буде складний період тривати аж до 15 березня, доки Венера буде слабкою. Це не означає, що потрібно налаштовуватися на програш, адже є афірмації, які зроблять вдалим навіть найважчий і найгірший день.

Якщо Тельці хочуть залишитися на стежці перемог, їм доведеться просто трохи частіше відпочивати. Венера не зможе відновлювати нормально їхню енергетику, так що перевтоми можуть мати руйнівні наслідки.

Домашні справи у першій половині місяця принесуть більше турбот, ніж користі, тому краще не йти з головою у прибирання та ремонт.

Близнюки

Близнюкам терміново необхідно позбутися вірусів свідомості та установок, які блокують енергетику. Якщо вони зможуть зробити це досить швидко, весь місяць для них буде сприятливим і яскравим. Якщо ні, то труднощі можуть розпочатися вже 2 березня разом із переходом Меркурія у Риби.

У справах астрологи радять Близнюкам боротися з рвучкістю. Не треба братися за сумнівні проекти, або кидати на півдорозі щось дуже важливе. Деякі проекти вимагатимуть максимальної зосередженості, тому бажано не розпорошувати свої сили даремно.

Рак

Ракам потрібно якнайшвидше закрити свої енергетичні дірки, щоб енергія не витікала геть. Під час та після роботи важливо не вганяти себе у стрес переживаннями. Так, через не найкраще положення Венери і Меркурія в першій половині місяця можливі спалахи не найприємніших думок, але це тимчасове явище.

Важливо дотримуватися простого принципу: якщо неможливо вплинути якось на те, що відбувається навколо, то не треба й засмучуватися. Також у першому місяці весни не можна втрачати пильності у фінансовій сфері. Можливий обман та зустрічі з несумлінними людьми.

Лев

Левам цього місяця терміново потрібно позбутися образ і негативу. Це дуже важливо, оскільки якщо тримати все погане в собі, це може негативно позначитися не лише на настрої та вдачі, а й на кармі.

У першій половині місяця можливі різкі перепади настрою, але Леви зможуть з ними впоратися, якщо залишаться сфокусованими та уважними до дрібниць. Загалом місяць добрий для примирення з другою половинкою, друзями, а також загалом для того, щоб закопати сокиру війни та більше до неї не повертатися.

Діва

Дівам потрібно як зіницю ока берегти свою репутацію. Якщо у березні чинити не за сумлінням, то це може стати причиною великих труднощів у майбутньому. Авторитет на роботі та повага друзів — це найбільше благо з усіх принаймні зараз.

Всім Дівам, які багато працюють інтелектуально, необхідно пам’ятати, що розумний відпочинок дуже важливий для здоров’я та емоційного лікування. Є приказка про те, що один день весь рік годує. Так от зараз це актуально для березня в цілому. Чим більше завдань Діви зараз вирішать, тим успішнішими вони стануть у майбутньому.

Терези

Для того, щоб взяти від життя максимум позитивних емоцій, Терезам абсолютно точно необхідно відпустити минуле. Постійні переживання про те, чого не вдалося досягти, можуть сильно вибити з колії. Найкраще сфокусуватися на нових можливостях або їх пошуку.

Апогеєм проблем буде початок другої декади місяця, а ось різкі позитивні зміни розпочнуться з 15-16 березня. Астрологи наполегливо радять Терезам не ставити нікому палиці в колеса, навіть якщо йдеться про ворогів. Спроби комусь насолити можуть призвести до великих негараздів у всіх сферах.

Скорпіон

Все, що потрібно зараз Скорпіонам, — це просто робити те, що вони вміють найкраще і хочуть робити найбільше. Їм потрібна внутрішня свобода.

Скорпіони зараз на піку інтелектуальної форми, і на них не так сильно впливають проблемні планети, тому вони мають реальний шанс суттєво просунутися в будь-яких справах. З легким нальотом напористості їм вдасться перемогти у будь-яких фінансових та інтелектуальних битвах.

Стрілець

Стрільцям може здатися, що їхнє життя зайшло в глухий кут. Якщо раптом представникам даного Знаку потрібно буде знайти новий шлях і поставити перед собою нові цілі, то в такому разі можна скористатися медитацією під час ходьби.

На прикладі оточуючих Стрільці зможуть зрозуміти, який життєвий шлях хороший, а яким точно краще не йти. Зараз той самий час, коли обережність не завадить, а вміння вчитися на чужих помилках можна вважати найкращою навичкою з усіх можливих, адже в березні багато хто оступатиметься і робитиме неправильні вчинки.

Козеріг

Козерогам у березні, за прогнозами експертів, доведеться більше працювати, причому не лише над чимось звичним. Тому вони з високою ймовірністю зіткнуться зі втомою, стресом, енергетичним вигорянням.

Перша половина березня зовсім не підходить для вирішення юридичних проблем, а також для суперечок в цілому. Друга половина місяця, навпаки, буде ідеальною для роботи, причому Козероги можуть вирватися в лідери, перемогти своїх конкурентів та наздогнавти їх у гонці за успіх.

Водолій

Водолії — цікаві люди, про які є багато незвичайних фактів. Всім, хто був народжений під керуванням цього знаку Зодіаку, необхідно пам’ятати, що вони мають багато рис характеру, які притягують оточуючих. Це допоможе їм подолати тимчасові труднощі із самооцінкою та впевненістю в собі.

Все, що потрібне цим людям — просто творити добро. Звісно ж, не на шкоду своїй роботі та справам, але періодично робити добрі вчинки точно варто. Якщо ними безроздільно правитиме жадібність і негатив, березень може стати місяцем великих розчарувань.

Риби

У Риб у березні з’являться нові можливості у сфері фінансових справ та роботи. Щоб у цьому напрямі все було добре, астрологи радять їм не забирати в далеку скриньку поточні справи. 80% успіху у березні складе вміння з’являтися у потрібному місці та у потрібний час. Інші 20% – це навички.

Багатьом людям цього знаку здається, що вони знають про себе все, але це не так. Душа Риб – це бездонне море, яке зараз важливо вивчати щодня, щоб стати успішнішим у будь-якій із сфер життя.

You cannot copy content of this page