Передбачення карт Таро на тиждень з 9 по 15 січня

Овен

На початку тижня на карті «Зірка» Овни зможуть займатися запланованими справами та не боятися промахів. Порада картки — не відкладати справ і не змінювати планів, щоб вчасно завершити розпочату роботу.

Карта «Закохані» вказує на швидкі зміни у житті, і Овнам треба бути пильними. Тому Аркану потрібно зробити вірний вибір, а щоб не шкодувати про своє рішення, необхідно слухати своє серце.

Наприкінці тижня за картою «Місяць» Овнам не варто довіряти стороннім та сумніватися у собі. Аркан закликає боротися зі своїми страхами та комплексами, щоб вони не заважали розвитку та не віддаляли від бажаних цілей.

Телець

На початку тижня Тельцям варто зосередитись не на активності, а на своєму стані. Аркан “Повішений” говорить про те, що без гарного плану не вдасться відчинити бажані двері. Марно витрачена енергія не окупиться, а значить важливо визначитися з цілями і продумати кожен крок.

Карта «Помірність» закликає Тельців дотримуватись своїх планів, не поспішати і не розголошувати своїх цілей. Спокійна впевненість, вміння отримувати уроки з промахів та оптимістичний настрій допоможуть відчинити будь-які двері.

Наприкінці тижня на карті «Колесо фортуни» на Тельців чекають події, вплинути на які не вийде. Порада Аркана — не вдаватися до тих пір, поки не прийде впевненість у правильності прийнятих рішень.

Близнюки

Другий тиждень січня буде досить успішним для Близнюків. Перша карта «Колесниця» символізує довгоочікуваний прорив, коли доля надає багато цікавих можливостей. Близнюкам залишається лише вибрати напрямок і не зменшувати обертів.

Карта «Імператор» є ключовою у розкладі. По ній Близнюкам важливо не лише прийти до успіху, а й утримати його. Це означає, що розпоряджатися своїми перемогами треба грамотно, щоб не втратити напрацьованого і не втратити п’єдестал через необдумані рішення.

Аркан “Диявол” завершує тиждень, вторячи другій карті розкладу. Лише обдумані дії приведуть Близнюків до успіхів та нових перемог. Потурання слабкостям, обман і малодушність зіграють злий жарт і позбавлять багатьох привілеїв.

Рак

По карті «Імператриця» Раки можуть не поспішати: доля прихильна, а отже, можна спокійно займатися наміченими справами. Вміння мудро правити своєю долею та прислухатися до внутрішнього голосу забезпечать представникам Знаку нові успіхи.

Аркан “Правосуддя” закликає Раків до обережності. Будь-яка дія і слово відіб’ються на майбутньому, а отже, не можна схибити. По цій карті важливо дотримуватись чесності та старанно створювати міцний фундамент, який забезпечить опору під ногами.

Завершує тиждень Аркан «Вежа», сенс якого – руйнація ілюзій. Перед Раками руйнуватимуться замки з піску, і в цій ситуації не можна допускати паніки. Настав час вирватися з оман, подивитися правді у вічі і знайти вірний шлях до успіху.

Лев

Левам доля дарує чудову можливість звільнитися від сумнівів і розпочати шлях до нових успіхів. Аркан «Імператриця» говорить про необхідність набути гармонії між емоціями та розумом, щоб не мучитися непотрібними переживаннями.

По карті «Місяць» Левам не можна довго копатися в собі, щоб не стати заручниками страхів та необґрунтованих переживань. Аркан символізує внутрішній голос , який важливо слухати, щоб вчасно знайти шлях до світла та щастя.

Карта «Сила» закликає Львів довіряти самим собі та не сумніватися у своїх силах. За цим Аркан є можливість впоратися з будь-якими труднощами, якщо не пасувати і нести відповідальність за сказане і зроблене.

Діва

Відмінний тиждень чекає на Дів. Аркан «Мир» символізує завершення труднощів, благополучне вирішення конфліктних ситуацій та набуття свого місця під сонцем. Порада карти — не метушитися, набути внутрішньої рівноваги і спокійно займатися запланованими справами.

За картою «Суд» Діви зможуть завершити минулорічні справи, звільнитися від турбот та проблем. Тому Аркану головне — не піддаватися паніці та необґрунтованим страхам, які можуть віддалити від мети і позбавити перспективних можливостей.

Карта «Імператриця» говорить Дівам про те, що успіх – це не завжди надмірна активність та надзусилля. За цією картою представникам знаку не важко виконати всі справи, якщо не поспішати і бути послідовними.

Терези

Карта «Колесниця» обіцяє Терезам відмінний старт, проте для марафону знадобляться зусилля. Не зійти з дистанції допоможе не лише сила волі, а й приваблива мета. Це означає, що перед активними діями важливо поставити перед собою завдання, яке мотивуватиме щодня.

«Сила» в розкладі – карта успіху та довгоочікуваної перемоги. За цим Арканом Терези можуть не сумніватися в тому, що мають необхідні вміння і знання для подолання перешкод на шляху до мети.

Аркан «Колесо фортуни» говорить про те, що в житті можуть відбутися події, які не впишуться в загальну картину. Їх не варто долати — важливо зрозуміти, чому це сталося, оцінити ризики та власні сили, аби грамотно розподілити навантаження.

Скорпіон

Тиждень для Скорпіонів розпочнеться плавно, з карти «Помірність». За цим Арканом є час для розгойдування, планування та набуття внутрішньої рівноваги. Порада картки – не поспішати і чітко дотримуватися поставлених завдань.

Аркан “Колісниця” починає фазу активності. На цій карті насамперед важливо зрозуміти, що доля дає шанс не завжди, а отже, настав час для втілення сміливих планів. Однак бездумно діяти не можна — кожен крок має бути спланований та вести до перемоги.

Завершує тиждень Аркан “Сонце”, який по праву вважається одою з найпозитивніших карт. Скорпіони зможуть відпочити та набратися сил, щоб взятися за нові справи та з легкістю дійти довгоочікуваної перемоги.

Стрілець

На початку тижня на карті «Правосуддя» Стрільцям важливо пам’ятати про відповідальність. Будь-які дії і навіть думки відображатимуться в майбутньому, а отже, не варто думати негативно і накручувати себе. Вміння чесно трудитися та йти обраним шляхом забезпечить нові успіхи.

По карті «Імператриця» Стрільцям нема рації форсувати події — доля прихильна, тому можна спокійно займатися наміченими справами. Головне — не ігнорувати передчуттів та уважно стежити за знаками долі .

Аркан «Маг» символізує особисту зацікавленість, вміння користуватися природними даними та талантами. Для Стрільців ця карта є дороговказом, яка кличе до нових вершин і вимагає не тільки активності, а й винахідливості, а також сміливості.

Козеріг

Карта «Вежа» закликає Козерогів попрощатися з минулим остаточно, залишити сумніви за спиною та почати все з чистого аркуша. Порада карти — не зациклюватися на поразках і не витати в хмарах — настав час здобути цінні уроки та переглянути пріоритети.

Середина тижня принесе Козерогам приємні сюрпризи. Аркан «Ієрофант» говорить не лише про мораль та закон, а й про допомогу з боку впливових людей. Представникам знаку важливо лише правильно розтлумачити знаки долі і не чинити опір тому, що відбувається в їхньому житті.

Карта «Сонце» обіцяє завершення будь-яких проблем і щастя. За цим Арканом є можливість поправити фінансове становище, досягти успіху в суспільстві і знайти свій шлях до успіху.

Водолій

«Сила» в розкладі — карта, що закликає вірити у свої сили і не зупинятися на півдорозі. За цим Арканом важливо прагнути успіхів, не переоцінювати себе і нікому не розповідати про свої плани.

Карта «Самітник» говорить Водоліям про те, що активність без планів найчастіше виявляється збитковою. Це означає, що для початку потрібно визначитися з фронтом робіт, потім розподілити сили і вже після цього братися за роботу.

Аркан карта «Колісниця» нагадує Водоліям про те, що без активності навряд чи вдасться залучити успіх. Ця карта відповідає і за далекі дороги та переїзди, а отже, представники Знаку мають бути готові до того, що їхнє життя зміниться.

Риби

Відмінний початок тижня Риб починається по карті «Сонце». Аркан символізує відсутність проблем та перешкод, а отже, можна сміливо вибирати шлях і діяти так, як підказує серце.

По карті «Суд» завершується період, який тривалий час тягнув сили та енергію. За цим Арканом час ставити крапку у складних справах, залишати минуле позаду і отримувати цінні уроки з прожитого року.

Аркан “Верховна жриця” закликає Риб довіряти своїй інтуїції. Те, що відбувається в житті, важливо аналізувати, щоб приймати вірні рішення і не потрапляти в неприємні ситуації через поспіх.

You cannot copy content of this page