Раки отримають винагороду, Діви потраплять під гарячу руку, Овнів накриє успіх – отримають великі гроші

Що чекає на знаки Зодіаку 23 квітня – астрологи дали прогноз.

ОВЕН. Відкриваються широкі можливості і на вас чекає божевільний успіх. Ваші здібності захоплять людей і це привід для гордості. Постарайтеся не проґавити момент надходження великих грошей.

ТЕЛЕЦЬ. Під тиском обставин доведеться погодитись на невигідний компроміс. Це супроводжуватиметься деякими втратами, але все можна заповнити, якщо думати на випередження. Незабаром Тельці дізнаються щось нове про друзів та потішаться сюрпризами у сфері кохання.

БЛИЗНЮКИ. Спонтанні рішення будуть найвигіднішими. Можливо, вихід із ситуацій з’явиться випадковим чином чи інтуїтивно. Астрологи радять глибше розібратися із сюжетами снів, у них також можуть виявитися підказки щодо майбутнього.

РАК. Гарний час, у вас все виходитиме. Зірки вас оберігатимуть. Якщо лінь вас не пересилить, то досягнете багато чого. Слід бути різкими і не варто виправдовувати чиїсь надії. У цілому нині період вдалий у фінансовій сфері, можливі грошові винагороди.

ЛЕВ. Через хвилювання, що накопичився, емоційний стан може вийти з берегів. Астрологи не виключають, що це супроводжуватиметься поверненням до дитячих страхів. Може з’явитися невдоволення собою, підвищена дратівливість чи небажання щось робити. Лев зможе перемогти все перераховане, якщо на короткий час вирветься із метушні.

ДІВА. Градус напруги на роботі зростатиме. Діва, швидше за все, стане мимовільним учасником чужого непорозуміння, але це не виключає, що і ви потрапите під гарячу руку комусь. Візьміть ситуацію під контроль. Але у конфлікт краще не лізти, інакше залишитеся крайніми.

ТЕРЕЗИ. Вмійте чекати – за темною смугою обов’язково буде світанок. Цей період, що складається з чорно-білих смуг, тим і унікальний, що начебто не дозволить розслабитися, при цьому принесе чимало цікавих відкриттів.

СКОРПІОН. Найвигідніша зараз позиція – зайняти нейтралітет. Не вступайте в жодний конфлікт, особливо якщо сторони – родичі. Зосередьтеся на ідеї додаткового прибутку, дуже скоро ви знайдете для себе ідеальний варіант. Вам вдасться пройти всі перешкоди з мінімальними втратами і вийти на гідний дохід.

СТРІЛЕЦЬ. Деякі події можуть збентежити, заплутати, вибити з колії. Пролити світло на те, що відбувається, дозволить порада від людини, що заслуговує на довіру. А ось нових людей слід впускати у своє життя з великою обережністю.

КОЗЕРІГ. Стане в нагоді знання або талант, яким ви не користувалися вже кілька років. Вітається отримання нового досвіду у будь-якій сфері діяльності. Астрологи не рекомендують міняти щось кардинально. День не підходить для маніпуляцій з волоссям та раціоном.

ВОДОЛІЙ. Ви не зазнаєте розчарування від розпочатих експериментів. Не всі вони, але переважна більшість закінчаться з довгоочікуваними результатами. Дальше більше. Якщо Водолій не зупиниться на досягненнях і вирішить рухатися далі, це відкриє йому надхмарні перспективи.

РИБИ. Суворість до себе завтра може стати справжньою проблемою. Астрологи радять діяти діаметрально протилежним чином. Так, ви не досконалі, як і будь-яка людина, але це не забороняє вам жити з гордо піднятою головою. А там і оточуючі захопляться вашою самовпевненістю, після чого охоче слухатимуть кожну вимогу і кожне ваше слово.

You cannot copy content of this page