Що потрібно встигнути зробити 8 січня, щоб отримати захист і благословення Пресвятої Богородиці

Сьогодні, в день Собору Пресвятої Богородиці, традиційно підносять молитви Богородиці, яка явила світ Спасителя.

Щирі молитви допомагають знайти захист і заступництво, а також виконати заповітні бажання та захистити себе від будь-яких бід.

Щорічно 8 січня віруючі відвідують храми та церкви, щоб попросити у Богородиці прохання за гріхи, подякувати їй за допомогу та заступництво, а також поділитися своїми таємними мріями.

Вважається, що в день свята особливу участь отримують вагітні жінки , яким Божа Матір допомагає щасливо виносити і народити здорове потомство.

Святковий день традиційно починається зі щирих молитов та відвідин урочистого богослужіння. Віруючі підносять спільні та приватні молитви перед святими ликами, запалюють свічки, а також набирають святу воду.

Нею вмиваються і причащаються щоранку, а також дають дітям та тяжкохворим.

Приносять із церкви і свічки, що горять. Від їхнього вогню запалюють лампади і моляться Вищим Силам для щастя і очищення душ від негативу.

У день святкування прийнято допомагати не лише близьким, а й усім, хто просить допомоги.

Щире співчуття та безкорисливі добрі вчинки допомагають залучити до життя щастя.

Цього дня священнослужителі нагадують про необхідність відмови від розважальних заходів, що заважають духовному розвитку, а також попереджають про те, що погані вчинки негативно вплинуть на життя та самопочуття.

You cannot copy content of this page