Всі гроші підуть з рук: нумеролог розкрила, які суми небезпечно позичати

Всі гроші підуть з рук: нумеролог розкрила, які суми небезпечно позичати

Фахівець розповіла, як розпізнати безпечну цифру

Експерт з нумерології виявила важливий зв’язок між номером квартири та впливом цього числа на фінансову сферу. За словами фахівця, сума грошей, в результаті складання цифр якої виходить число 1, 2 або 7, не варто позичати.

Перед тим як робити будь-які фінансові операції, нумеролог рекомендує скласти всі цифри суми до однозначного числа. Наприклад, якщо сума становить 1500 грн, то результат додавання буде наступним: 1+5+0+0=15=1+5=6. Далі варто звернути увагу до значення отриманої цифри.

Числа 6, 3 та 8 вважаються сприятливими для фінансових угод. Суми, що дають при розрахунку ці цифри, можна безпечно позичати або вкладати. Однак, якщо результатом додавання є числа 1, 2 або 7, які асоціюються з бідністю, краще утриматися від позичення такої суми.

Цифра 6 (а ще 3 і 8) — це числа багатства. Якщо вони виходять під час розрахунку, суму добре давати в борг. Також можна позичити, коли результат становить 4, 5 чи 9 — це нейтральні числа.

Але якщо виходить 1, 2 або 7 (цифри бідності), суму не треба нікому позичати.

Експерт також зазначила, що число 9 добре підходить для благодійних цілей, тоді як число 5 є нейтральним і не дає великого багатства, але й не віщує фінансових проблем. Вона наголосила, що розуміння значення чисел може допомогти приймати усвідомленіші фінансові рішення.

You cannot copy content of this page