Високі можливості Повні: як залучити фінанси 24 лютого

Що робити, щоб використовувати наймогутнішу місячну енергію собі на благо і досягти максимальних результатів за мінімальних витрат.

В індійській астрології повним місяцем вважаються п’ятнадцяту місячну добу. До їх закінчення Місяць досягає точки максимального зростання і виявляється в одному градусі із Сонцем, але в протилежних знаках зодіаку. 24 лютого о 14:30 за київським часом повний місяць відбудеться у знаку Лева.

День повного Місяця має потужну енергію, завдяки якій можна досягти максимальних результатів при мінімальних витратах і рухах тіла. Все навколо наповнюється силою, яка сприяє народженню нових ідей, творчості та творенню.

Проте астрологи сперечаються про шкоду та користь повного місяця. Одні вважають його днем великих можливостей, інші — дуже несприятливим моментом.

Якщо ви розумієте природу місячної енергії та дотримуєтеся нехитрих правил з техніки місячної безпеки, то зможете використовувати день повні максимально ефективно і повторювати це з місяця на місяць.

Місяць пов’язаний з почуттями, уявою та емоційним сприйняттям. Від її залежить психічна стійкість, здатність зберігати спокій, відчувати задоволення та щастя.

Під час повного місяця надлишок місячної енергії може призвести до того, що емоції почнуть домінувати над логікою та розумом, якщо ви не вмієте ними керувати.

Техніка місячної безпеки:

Уникайте всього, що позбавляє вас стану спокою, виводить із себе або провокує на надмірні емоції та переживання

Не контактуйте з агресивно налаштованими та неврівноваженими людьми, не затівайте сварок та з’ясування стосунків

Не робіть висновків і не приймайте рішень, які вплинуть на вашу подальшу долю, і не поспішайте втілювати в життя ідеї, що стихійно народилися.

Як правильно використовувати енергію повного місяця?

Насамперед, будь-яка повня вважається вдалим і сприятливим днем для тих, хто народився в повний місяць. Вам близькі і зрозумілі енергетичні коливання цього дня, вони від народження в крові.

Тому ви відчуєте багато сил і енергії для того, щоб зробити фінальний ривок і завершити те, над чим ви працювали останнім часом. Робіть ставки на такий день та витягайте з нього максимальну користь.

Крім цього, енергію Місяця використовують для проведення ритуалів та різних практик, спрямованих на зростання добробуту, залучення багатства та достатку.

Показуйте Місяцю все, що хочете збільшити, покращити чи примножити. У ніч із 23 на 24 лютого, покладіть на вікно порожній гаманець без купюр. Це приверне грошові надходження та несподівані подарунки.

Місячним світлом заряджають прикраси, талісмани, улюблені речі, свічки, косметичні засоби та навіть питну воду. Якщо небо ясне і погода дозволяє, зачекайте якийсь час, милуючись повним Місяцем.

Це одна з найкращих жіночих енергетичних практик, яка сприяє набуттю внутрішньої рівноваги, задоволення та щастя.

You cannot copy content of this page