Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня для всіх знаків зодіаку

Овен

Овнам період обіцяє вигідні умови праці, отримання додаткового доходу, а також практичне застосування своїх здібностей та навичок.

Вдало для придбання побутової техніки, садових інструментів та інвентарю, медичного обладнання та препаратів, а також навчального курсу для шліфування професійних якостей. Ефективні заходи щодо очищення та оздоровлення організму.

Телець

У Тельців час настав для розваг, активного відпочинку, участі у світських заходах. Прагнення привернути до себе увагу допоможе досягти успіху в ході публічних виступів, проявити акторський талант або спробувати себе викладачем, лектором.

Ви легко пробуджуєте симпатію оточуючих. До того ж вам щастить в амурних справах. Заплануйте романтичне побачення з коханою людиною.

Близнюки

Близнюкам приготовлені комфортні умови життя та сприятливий психологічний клімат у сім’ї, у будинку, а також на душі. Нині важлива розміреність енергетичних витрат та дотримання щоденних приємних ритуалів.

Користь здоров’ю принесе відпочинок на природі, санаторії, відвідування басейну або лазні. Дозвольте собі творчу самоту під час якої ви обов’язково отримаєте інтуїтивні інсайти.

Рак

Раки здатні вирішувати складні та заплутані завдання, знаходити вдалі рішення та заводити перспективні знайомства, налагоджувати добрі та дружні стосунки з родичами, сусідами, однокласниками.

Позитивні ідеї, творче мислення та втілення цікавих проектів відкривають усі можливості пожинати плоди в майбутньому. Не виключено пробудження ясновидіння та дарунку передбачати майбутнє.

Лев

Левів чекає на діловий успіх та кар’єрне зростання, а також преміальні виплати та бонуси від керівництва. Професійна діяльність приносить відчутний та стабільний дохід.

Почуття власної гідності нарівні з напрацьованим авторитетом допоможе у вирішенні багатьох ділових питань, у тому числі при зверненні до офіційних інстанцій. Для закріплення позитивного результату займіться упорядкуванням плану подальших дій.

Діва

У Дів з’являється можливість здійснити все те, чого прагнули — соціальний успіх, нові ініціативи та великі починання. Космічні енергії підвищують рівень оптимізму та ентузіазму, збільшують амбіції, що в сукупності сприяє досягненню цілей.

Успіх допоможе вам у судовій, видавничій, науковій чи туристичній діяльності, у встановлення міжнародних зв’язків та в подорожах.

Терези

Терези відчувають інтерес до загадкових явищ і прагнуть пізнати таємниці потойбічного світу. Зараз ви особливо вірите у прикмети. Використовуйте ці віяння для отримання окультних знань.

Підвищується інтуїція, отже ви легко зможете уникнути гострих кутів. Період добрий і для комплексного обстеження організму та духовних практик.

Скорпіон

У Скорпіонів життя вносить рокіровки. Друзі стають діловими або шлюбними партнерами, а подружжя переходить у ранг друзів. Можливий спонтанне укладення шлюбу або інші конструктивні перетворення в особистому житті.

Активна участь у суспільному житті принесе вам визнання в колективі та набуття вірних союзників. Завдяки креативному періоду, проявляється потяг до чогось нового та незвичайного, наприклад до зміни образу або оригінальних розваг

Стрілець

Стрільці, наявність правильної та чітко сформульованої стратегії сприяє неухильному підйому з ступеня на щабель. Ваші зусилля будуть винагороджені успіхом на роботі, підвищенням на посаді чи вдалим працевлаштуванням.

Можна організовувати свою справу, комфортне робоче місце, медичний кабінет. Ви відзначите зростання завзятості та витримки, що призведе до професійного та матеріального прогресу.

Козеріг

Козероги прагнуть розширення своєї ролі у житті суспільства, встановлення любовних чи творчих зв’язків із людьми з далеких країн чи інших релігійних конфесій. Стан закоханості принесе позитивні зміни та сприяє вашому розвитку.

Є шанс проявити себе яскраво, підвищити свій престиж та популярність, втілити у життя амбітні проекти. Успіх супроводжує міжнародну, законодавчу та спортивну діяльність

Водолій

Водоліям Всесвіт дає посилання на успішне примноження та прирощення майна, на відчуття безпеки та сили. Сприятливо для придбання, розширення, страхування та здавання в оренду власності.

Діяльність, пов’язана з нерухомістю, будівництвом, землею чи акціями обіцяє великий прибуток. Корисним заняттям виявиться бізнес-планування, яке, безсумнівно, приведе вас до кар’єрних вершин.

Риби

Риби здатні порозумітися з іншими людьми, легко завести контакти та ділові зв’язки. Сприятливо для консультаційної, інтелектуальної та торгової діяльності, рекламних заходів, переговорів, підписання документів.

Влаштуванню особистого життя сприяє знайомство по інтернету, у транспорті, відрядженні або у навчальному закладі. А дипломатичність, гарний смак та манери допоможуть вам привернути увагу з боку бажаної персони.

You cannot copy content of this page