Кому перші дні березня принесуть щастя: гороскоп на початок весни

Овен

Буде потрібна вся дипломатія. Питання, з якими йому доведеться мати справу, будуть надто делікатними, щоб говорити прямо.

Якщо Овен не думає про почуття оточуючих, він ризикує створити масу проблем і зірвати будь-які переговори.

Телець

Краще не грати в свою гру з іншими. Таємниця може бути розкрита в найбільш незручний момент. Однак приводи для хвилювання є лише у тих Тельців, яким є що приховувати, решта початок весни проведе позитивно і гармонійно.

Близнюки

Можливо, вам доведеться зіграти роль посередника і примирителя між ворогуючими таборами. Вони намагатимуться згладити непорозуміння між сторонами.

Правда, це буде нелегко: бідні Близнюки цілими днями можуть відчувати себе між молотом і ковадлом.

Рак

Щоб рухатися вперед, потрібно зупинитися і оцінити свої дії. У нього буде можливість зробити це і побачити можливі помилки самостійно або за допомогою інших.

Конструктивна критика корисна. Навіть якщо це не дуже приємно.

Лев

У будь-якому питанні потрібно просто позбутися старих стереотипів. Дні подарують Леву хороші можливості, але тільки якщо він буде поводитися сміливо і нестандартно

Життя чекає від нього свіжих ідей, натхнення та творчості.

Діва

Вона ризикує присвятити перші дні весни тому, щоб з’ясувати якісь речі, які раптом здадуться їй важливими. Вона може розлютити будь-кого у своїх пошуках істини.

Найцікавіше те, що наступного дня її може зовсім не хвилювати те, що її так схвилювало сьогодні.

Терези

Ймовірно чи ні, ви можете пам’ятати зроблені помилки. Це можуть бути наслідки, а може ситуація повториться. Це не варто ігнорувати. Досвід – безцінна річ, і не дарма один удар дає два неудари.

Скорпіон

Здається, що деякі речі, які Скорпіону потрібно робити, йому не подобаються, тому що це суперечить його розуміння ситуації. Варто приділити трохи часу, щоб зрозуміти свої почуття. Можливо, Скорпіону пора вжити заходів.

Стрілець

Стрілець повинен зробити все, щоб не можна було знайти помилки в його діях і словах. Особливо не варто виступати з ідеями та ініціативами: привертаючи увагу оточуючих, Стрілець має всі шанси залишитися винним.

Козеріг

Козерогові не загрожує обман. Це не означає, що можна повністю довіряти іншим, але ймовірність того, що його спробують ввести в оману або обдурити, практично відсутня. Тому час сприятливий для переговорів і угод – особливо тих, що мають певний ризик.

Водолій

Вам варто переглянути свої плани на майбутнє, в тому числі глобальні. Цілком можливо, що в них закралася помилка і Водолій давно йде хибним шляхом. Час від часу потрібно коригувати свої дії, узгоджуючи їх з реальністю.

Риби

Не виключено, що Рибам доведеться перед кимось відповідати за свої слова і вчинки. У цей час їх чекають всілякі ревізії, перевірки або просто пояснення своїх дій. Важливо зберігати спокій і не піддаватися спокусі сперечатися.

You cannot copy content of this page