Неприємні сюрпризи: знаки зодіаку, яким буде нелегко у травні 2024 року

Знаки зодіаку, яким буде нелегко у травні 2024 року

Цим трьом знакам краще запасти мотивуючими фразами, адже майбутній місяць приготував їм не найприємніші сюрпризи.

Овен

Швидше за все, останнім часом ти жила в режимі “самовідданий трудоголік”, серйозно націлившись на те, щоб втілити в життя весь вміст твоїх мрій. Ти з головою поринула в роботу чи навчання.

Тож цього місяця ти зіткнешся з наслідками своєї холодності та неуважності до близьких — деякі друзі від тебе відвернуться, а близькі здаватимуться далекими родичами. Самотність накриє тебе величезною хвилею, з якої ти зможеш випливти, тільки якщо здобудеш у житті цей баланс.

Лев

На жаль, цього місяця твої квитки на атракціони нечуваної щедрості та удачі закінчаться. Якщо до цього ти могла хуліганити без наслідків — прогулювати пари, не звертати увагу на тривожні сигнали свого тіла, прокрастинувати або грубо спілкуватися з оточуючими — то в травні 2024-го виходити сухою з води в тебе вже не вийде.

Якась із сфер дасть збій, який вплине на все твоє життя та емоційний стан. Тож якщо хочеш трохи собі в цьому допомогти, почни виправляти ситуацію вже зараз. Займися спиною, якщо у тебе з нею проблеми, або нарешті підготуй документи до вступу в універ.

Водолій

З одного боку, у травні перед Водоліями відкриється величезна кількість можливостей, здатних призвести до неймовірного успіху. Вони відчують приплив активності і впевнено крокуватимуть до своїх цілей. Однак така амбітність може зачепити оточуючих тебе людей. Дехто намагатиметься применшувати твої заслуги та примушувати сумніватися в собі. Високий і ризик того, що ти зіткнешся з необґрунтованим хейтом на свою адресу.

Але ж ти знаєш, що все це неправда. І найкраща протиотрута від таких змій долі — байдужість. Не намагайся щось довести іншим людям або переконати недоброзичливців. Озброїться підтримкою рідних та близьких, а також любов’ю до самої себе. Проходь повз подібні коментарі з посмішкою на обличчі і непохитною впевненістю у своїх навичках і силах.

You cannot copy content of this page