Китайський гороскоп з 22 по 28 січня 2024 року: тиждень міцний, багатообіцяючий

Якщо у вас зібралися важливі справи, намічайте їх на середу, п’ятницю та суботу. Другі за рівнем удачі – четвер та неділя. Починається тиждень боязкою ходою, але потім все налагодиться і дасть хороші можливості плідно попрацювати.

Понеділок, 22 січня 2024 року

День Дерев’яного Півня. Тиждень починається із зірки руйнівника — починати важливі справи в такий день не слід, зате чудово можна завершити проекти, що затягнулися. День руйнівника гарний також для завершення складних відносин, коли можна розлучитися раз і назавжди. Незважаючи на те, що день збирає дуже вражаючі показники, він годиться лише для рутинних справ та завершення проектів.

Вівторок, 23 січня 2024 року

День Вогняної Собаки. Через негативну енергію не слід починати важливих проектів у вівторок. Однак це чудовий день для відпочинку! Формація «птах падає в печеру» забезпечить легкий перебіг справ, приємне проведення часу, не пов’язане зі справами та бізнесом.

Середа, 24 січня 2024 року

День Вогняної Свині. Чудовий день для більшості справ! У такий день енергії дерева сильні, вони підтримають більшість справ. Дуже добре вирішувати питання щодо кар’єри, просити про підвищення, проводити зустрічі, конференції. Також добре проводити переговори, розпочинати навчання, ремонт, займатися інвестуванням, вирушати в поїздки.

Четвер, 25 січня 2024 року

День Кам’яного Щура. Помірно сприятливий день через зірку хвороб його не варто використовувати для візитів до лікаря. Структура «дракон пошкоджує ногу» вносить смуту в добрі очікування від дня, проте є надія на те, що в такий день ви робитимете правильний вибір.

П’ятниця, 26 січня 2024 року

День Земляного Бика. Сприятливий день, підійде для більшості справ. Сміливо можна намічати перельоти, переїзди, переговори. У такий день добре звертатися за медичною допомогою та складати плани на майбутнє. Проекти, розпочаті такого дня, будуть успішними.

Субота, 27 січня 2024 року

День Сталевого Тигра. Ще один чудовий день, який підійде для генерального прибирання, очищення простору. Дуже хороший для початку дієтичних циклів, для позбавлення від того, чого ви давно хочете позбутися. Використання цього дня чудово підійде для інвестицій – він добре підтримує грошові активності та допомагає множити фінанси.

Неділя, 28 січня 2024 року

День Сталевого Кролика. Позитивний день, який знаходить не надто хорошу структуру. Все те, що ви не встигли зробити за тиждень, можна залишати на неділю — його енергії не такі сильні та переконливі, як у інших сильних днів протягом цього тижня.

Тим не менш, він має достатній потенціал, щоб підтримати активність, яку ви можете на нього намітити. Збір боргів, підписання документів, інвестування. І для відпочинку він також гарний — зрештою, тиждень був активним, після такого тижня можна й відпочити.

You cannot copy content of this page