Подарунок Чорного місяця: представники гороскопу, яких багаторазово винагородить доля з 25 квітня

Вдалий аспект Ліліт та Юпітера відкриває перед трьома обраними представниками гороскопа можливість різко розбагатіти.

Юпітер часто ще називають повелителем карми. Все тому, що ця планета рідко обдаровує подарунками просто так. Людині або дістається аванс від щедрого небесного тіла, або винагороджує за минулі заслуги.

Будь-яка взаємодія Юпітера з Лілітом завжди потрібно зустрічати з побоюванням, адже Чорний Місяць може пробудити бажання до нечесних заробітків, а також привернути до вас увагу шахраїв. Тоді вже йтиметься лише про збереження того, що ви маєте.

Але наприкінці квітня Ліліт та Юпітер вступають у рідкісний аспект, який несе виняткову удачу відразу декільком представникам зодіакального кола. Як правило, цей аспект пов’язаний з чужими грошима. Іншими словами, ви можете заволодіти фінансами, які вам поки що не належать: вигідно щось продати, отримати подарунок чи спадщину.

Також щодо цього аспекту позитивно вирішуються будь-які грошові суперечки в суді. Але не варто виключати, що Юпітер і Ліліт утворюючи тригон, дозволять розбагатіти за допомогою офіційної діяльності. Люди отримують чудові шанси збільшити свій дохід за рахунок премії, або їм випадає можливість освоїти нове заняття, яке принесе додаткове джерело доходу.

Під дією аспекту Юпітера та Чорного місяця люди починають довіряти один одному, і ось тут починається найголовніше. Потрібно допомогти переважити силу Юпітера, а значить виправдати покладені на вас надії. Тільки так ви зможете багаторазово збільшити заслужену нагороду. А от якщо люди захочуть одержати бажане обманом, то повернення карми не уникнути. Протягом кількох місяців їх переслідуватимуть невдачі та грошові втрати.

Отже, тепер розповімо, кому ж із зодіакального кола пощастило найбільше, які знаки зодіаку опинилися у фаворитах у повелителя карми та Чорного Місяця. Їм залишилося тільки не зіпсувати низку приємних подій.

Близнюки

Людям цього знака надійде велика кількість цікавих речей. Також до Близнюків поблажливіше ставляться начальство, колеги та друзі. Не можна відмовлятися від запропонованої допомоги, також не варто ігнорувати прохання нужденних. Взагалі представникам повітряної стихії краще довіритися долі, до кінця квітня вона піднесе ще кілька приємних сюрпризів.

Діва

А ось представники цього знаку зможуть впоратися з будь-якими негараздами. На роботі і вдома на Дів чекає лише повальна удача, все, за що б не взялися представники земної стихії приречене на успіх. Чорний місяць подарує Дівам шанс розпрощатися з людьми, які викликали негатив і заважали зростанню, а Юпітер щедро нагородить новою можливістю стати кращими та багатшими. Дівам не варто відмовлятися від поїздок — якщо випаде шанс вирушити в дорогу з робочих питань, його можна використовувати для нових знайомств та пошуків ділових партнерів. Але й романтичні настрої виключати не потрібно, особливо вільним представникам цього сузір’я.

Водолій

Аспект Юпітера та Ліліт допоможе Водоліям правильно відстояти особисті кордони. Люди цього знаку більше не терпітимуть неповагу та хамство. Але не варто боятися, що натиск Водолія може бути сприйнятий такими, що негативно оточують. Навпаки, представники сузір’я зможуть заробити авторитет та зібрати навколо себе однодумців. Щодо фінансів, то поповнення в бюджеті варто чекати в останні дні квітня.

You cannot copy content of this page