Ретроградний Меркурій принесе успіх: астролог розкрила, ці 3 знаки кого завоює позитив ретро-Меркурія з 15 по 25 квітня

Астролог розкрила, ці 3 знаки кого завоює позитив ретро-Меркурія з 15 по 25 квітня

Фахівець розповіла, кому пощастить у цей період часу

Ретроградний Меркурій принесе успіх трьом знакам зодіаку і триватиме цей час до 25 квітня 2024 року, заявила астролог. За її прогнозом, щасливчики цього періоду — Терези, Стрільці та Риби.

Терези отримають можливість відновити контакт з колишніми партнерами в коханні. Також тим, хто пов’язаний із співпрацею чи роботою з клієнтами, варто очікувати на повернення колишніх колег.

А ті представники знаку зодіаку, чия професійна діяльність має на увазі співпрацю з кимось або роботу з клієнтами, можуть розраховувати, що до них повернуться ті люди, з якими вони раніше вже взаємодіяли, — додала астролог.

Стрільці відчують приплив творчої енергії та можуть стати центром уваги, блиснувши перед широкою аудиторією.

Стрільці під час ретроградного Меркурія відчують приплив творчої енергії та зазнають радості від життя, — зазначила фахівець.

Риби у період ретроградного Меркурія можуть повернути борги чи втрачені речі, і навіть полегшено здійснити повернення коштів чи купленого товару. Крім того, представникам цього знаку відкриваються нові можливості для заробітку.

Риб також має можливість знову почати заробляти на тому, що в якийсь момент перестало приносити прибуток, — уклала фахівець.

Цей період надає знакам зодіаку унікальні шанси та можливості, які варто використати на благо свого особистого та професійного розвитку.

You cannot copy content of this page