Термінові поради знакам зодіаку на тиждень з 6 по 12 березня 2023 року

Гороскоп термінових порад для всіх представників

Овен (21 березня – 19 квітня)

Зараз ви можете, самі того не усвідомлюючи, говорити різкіше, ранячи інших людей. Не забувайте додавати слова ввічливості, а також стежте за інтонацією та своїм внутрішнім настроєм. Навіть “будь ласка” можна так процідити крізь зуби, що в ньому не залишиться ні краплі ввічливого прохання до іншого, а лише авторитарний наказ.

Телець (20 квітня – 21 травня)

Подумайте, хто з відомих людей вам подобається, які саме якості чи досягнення приваблюють вас. Це саме те, що вам хочеться розвинути у собі. Складіть хоча б уявний план з невеликих кроків, який зможе наблизитися васдо мети.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Щодня виходьте на коротку прогулянку на самоті, спостерігаючи за тим, що відбувається навколо. Можна перевести телефон на беззвучний режим, а краще не брати його з собою. Це дуже добре заспокоюватиме ваші думки і даватиме вам сили.

Рак (22 червня – 22 липня)

У дитинстві тато – це наша опора та гарант того, що все буде добре. Але, на жаль, на практиці все зовсім інакше. Спробуйте самостійно створити в собі свою внутрішню опору, свого «тата» — схвальний голос, який хвалить і підтримує вас у будь-яких ситуаціях.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Зробіть пожертву цього тижня. Але не прохачам на вулиці, а до перевіреній благодійній організації, щоб бути впевненим у кінцевому пункті ваших фінансів. Нехай це буде зовсім невелика сума, але навіть вона позитивно позначиться на вашому добробуті.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Зверніть увагу на їжу, яку ви їсте: у якому настрої ви її вживаєте, наодинці чи разом із кимось. Всі ці фактори впливають на засвоюваність, а отже, і на користь їжі, яку вона здатна вам принести. З’їдена на ходу, зажована через переживання, з’їдена з неприємними вам людьми — така їжа може навіть завдати шкоди.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Дякуйте Всесвіту не тільки за все хороше, що станеться з вами на цьому тижні, але й за всі проблеми та складності, що виникають. Ви матимете успіх і сили, щоб впоратися з ними. А якщо ви обурюватиметеся і відчайдушно нарікатимете на долю, то не посієте додаткову негативну енергетику.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Звертайте увагу на сни, які вам сняться, – вони можуть мати особливий сенс. Не біжіть за інтерпретаціями до сонників, а спочатку прислухайтеся до себе: як ви розумієте значення сну, яку інформацію та настрій він несе для вас? Спирайтеся переважно саме на це.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Не лінуйтеся цього тижня – можна багато встигнути зробити, причому досить успішно. Знаходьте баланс між натиском “треба” по відношенню до себе і розслаблюючим байдикуванням. Правильна мотивація лежить десь посередині і не приймає тиску на себе, що призводить до вигоряння.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Успіх на вашому боці — довіряйте Всесвіту, особливо у фінансових питаннях. Не забувайте вести облік доходів і витрат, а якщо ще цього не робите, саме час розпочати. Фіксуйте витрати в нотатках на телефоні, завантажте програму або записуйте на папері.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Організуйте собі невелику пригоду з друзями, близькими, дітьми чи наодинці. Це може бути як подорож у межах вашого міста, так і на його околицях. Ми часто забуваємо про цікаві місця неподалік, мріючи про далекі країни.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Порада на тиждень – танцюйте. Танцюйте вдома, коли нікого немає, на вечірці з друзями чи запишіться до студії танців. Це не тільки даватиме вам приголомшливий заряд енергії, але й допоможе пропрацювати через тіло неприємні ситуації. Це не обов’язково мають бути танці з якоюсь хореографією — безглузді рухи теж чудово підійдуть.

You cannot copy content of this page