Фінансові втрати чекають з 18 по 22 квітня на трьох знаків зодіаку

Близнюки

Період фінансово несприятливий, особливо для грошових позик. Близнюки ризикують поставити під загрозу своє становище на роботі, якщо піде на непотрібний ризик.

Мінливий вплив планет говорить про те, що зараз саме час закріпити успіх, а не гнатися за чимось недосяжним. Щоб не наражати себе на стрес, Близнюкам слід підходити до кожної проблеми філософськи.

Терези

Терезам слід побоюватися навіть найвиправданішого фінансового ризику та сміливих робочих ініціатив: час зробити заяву ще буде. Несподівані перешкоди можливі навіть у повсякденних завданнях.

Не чекайте спонтанного збільшення доходів, просування по службі чи нових пропозицій роботи. Вам доведеться приймати власні рішення, тож будьте обережні.

Водолій

Зараз Водоліям важливо не перестаратися в роботі, адже їхня головна захисниця Венера в Овні ослаблена, а отже, зростає ризик вигоряння. Можуть бути вигідні пропозиції, які принесуть прибуток, але вимагатимуть нових зобов’язань.

Найкращий день для покупок – неділя. Якщо ви хочете отримати підвищення, краще поки не вести переговори з начальством, а просто проявити себе як хороший працівник.

You cannot copy content of this page