В Овнів підвищиться інтуїція, а у Раків – удача: гороскоп на тиждень

Настає досить важливий тиждень, на якому відбудеться кілька дуже важливих астрологічних подій. З 13 по 19 березня.

Овен

Овнам цього тижня повинні будуть частіше снитися гарні та приємні сновидіння, а їхня інтуїція набуде нової сили.

Що ж до поганих снів, то тут звинувачувати у всьому варто не зірки з планетами, а щось інше.

Вирішувати злободенні проблеми Овнам буде на порядок простіше, ніж звичайно. Це дуже важливий час, у який потрібно діяти, а не прохолоджуватися і чекати, поки всі негаразди вирішаться самі собою.

Також настає час, коли можна розглянути наслідки виконаної раніше роботи.

Телець

Цього тижня починається дуже важливий час, коли життя цих людей істотно зміниться. Тельцям варто чекати на приємні сюрпризи наприкінці цього періоду.

На них чекають нові зустрічі, позитивні емоції, щастя та багато добрих новин. Астрологи рекомендують не розпорошувати свою енергію марно, а займатися найважливішими справами, і частіше.

У житті Тельців можуть відбуватися і фатальні події, якщо ті перестануть брати на себе відповідальність за своє минуле та майбутнє.

Близнюки

Посилення Венери благотворно позначиться на продуктивності Близнюків, причому у будь-якій із сфер.

У коханні ці люди зможуть з більшою впевненістю знайти другу половинку, яку довго мріяли.

У справах і роботі їм варто розпочати тиждень із незавершених раніше проектів, а з четверга розпочинати поступово нові починання.

Харизма Близнюків у рази посилиться у неділю, тому цей день можна сміливо присвятити новим знайомствам, пошукам кохання, побаченням.

Не виключено, що представники цього Повітряного Знаку зможуть отримати подарунок від долі.

Рак

Ракам із високою ймовірністю вдасться стати щасливішими та успішнішими. У цьому їм допоможе упевненість у собі. Справа в тому, що Венера буде на їхньому боці, тож удачі стане хоч греблю гати.

Що стосується настрою та здоров’я, то в цих аспектах Раки будуть також на висоті. Їх тіло і душа зміцніють, тому вони стануть витривалішими. Ближче до кінця тижня може виникнути різка та гостра потреба у коханні, увазі та турботі.

Якщо цього не буде, значить це стане сигналом того, що настав час щось змінювати у своєму житті.

Лев

Левам у ці сім днів доведеться зустрітися з деякими складними завданнями та проблемами, але це не змусить їх втратити впевненість у собі.

Навпаки, з кожним вирішеним завданням ці люди ставатимуть сильнішими. Зазвичай, ворог ховається там, де ми очікуємо побачити найменше. Головний ворог Левів – вони самі.

Нині не можна вірити своїй інтуїції. Потрібно йти вперед і вірити лише фактам, скористатися логікою. Креативність — найкращий друг Лева.

Діва

Багатьом Дівам цього тижня з високою ймовірністю доведеться вирушити у подорож: по особистих чи робочих справах.

Якщо раптом це справді станеться, не варто боятися довгої дороги, оскільки нічні світила будуть раді допомогти Дівам у дорозі.

Також великих успіхів чекають Дів у творчій сфері. Це буде напрочуд приємний час для розробки нових ідей, а також посвяти у свої плани колег та підлеглих.

Терези

Терези в першій половині тижня можуть частіше звичайного переживати по дрібницях, але ближче до четверга настрій стабілізується, і думки прийдуть у порядок.

Кінець тижня і особливо вихідні стануть чудовим часом для вивчення мов, отримання нових знань у будь-яких галузях.

Астрологи вважають, що Терези зможуть максимально оперативно реагувати на будь-які негаразди, які вони зустрічають на життєвому шляху.

Скорпіон

Нічні світила допоможуть Скорпіонам зняти енергетичні блоки, ставши сильнішими та кращими. Це буде дуже сприятливий тиждень для пошуків щастя у коханні, а також для фінансової активності, активності у роботі та справах.

Бажано підкріплювати свої амбіції вчинками, а не просто голослівно всім говорити про те, які грандіозні плани чекають на реалізацію.

Люди можуть перестати довіряти тим Скорпіонам, які багато говоритимуть, але мало робити, а також даватимуть порожні обіцянки. Важливо діяти і бути чесними до себе, тоді позитивний результат не забариться.

Стрілець

Нічні світила допоможуть Стрільцям виконати бажання та залучити удачу. У період з 13 по 19 березня на людей цього Знаку чекають гучні перемоги і багато яскравих емоцій.

Можна без страхів та сумнівів будувати довгострокові плани на майбутнє, займатися найскладнішими справами.

Багато Стрільців зможуть заповнити прогалини у знаннях, якщо такі є. У цей час пам’ять та увага цих людей повільно почнуть покращуватись.

Для очищення карми та залучення успіху варто також надавати частіше психологічну підтримку оточуючим людям.

Козеріг

Козерогам варто уникати недбалого поводження з небезпечними електроприладами, а також обережніше водити автомобіль і дивитися в обидва при переході дороги.

Також можна спробувати звернутися за допомогою до близької людини, щоб вона дала вам пораду, але краще ставитися до чужої думки з побоюванням, адже вона не може бути повністю об’єктивною.

Не виключено, що в період з 13 по 19 березня відбудуться події, які доведеться пережити вперше.

Водолій

Водолії зможуть отримати все, що їм потрібно. У цьому їм допоможе самонавіювання. Це непоганий час для фізичної активності: походів у спортзал, пробіжок, плавання тощо.

Для досягнення щастя важливо демонструвати доброту та ласку щодо другої половинки, дітей та найближчих родичів.

Потрібно допомагати тим, хто відчайдушно просить допомоги. Якщо думати лише про себе в цей непростий час, то це може побудувати непереборну стіну між Водоліями та дорогими ним людьми. Егоїзм зараз точно буде зайвим.

Риби

Це той самий час, коли успіх Риб практично повністю залежатиме від них самих. Зірки та планети намагатимуться допомогти, але їх підтримка буде поверховою.

Настав ідеальний час для того, щоб спробувати перетворити свої вразливості на сильні сторони. Для цього Рибам доведеться глянути правді в очі і стати чесними до себе самих.

Гарантом успіху на робочому та любовному терені для цих людей стане бажання стати кращим.

You cannot copy content of this page