Чебуреки без тіста – заінтригувала? Виходить дуже смачно і, головне, легко!

Мої дуже люблять перекуси, тому щодня треба щось видумувати – чи лаваш крутити, чи налисники, бутерброди запікати, пончики, пиріжки і, безперечно, чебуреки. Звичайно, що мої чебуреки дуже смачні, але ж місити тісто – це вже занадто, особливо, що робота є кожного дня. Тому я вирішила схитрувати і купити звичайні вафлі! І смачно, і швидко, і всі задоволені.

Інгредієнти:

• Вафлі – 1 упаковка

• Фарш – 400 г

• Цибуля – 1 шт.

• Яйця – 3 шт.

• Сіль, спеції

• Кріп, петрушка

Приготування:

1.Фарш можна вибрати будь-який, на ваш смак. Додайте сіль та спеції і обсмажену попередньо цибулю. Добре відбийте, а тоді додайт яйце і ще раз відбийте.

2. Коржі розрізажте на 2 або 4 частини, яка у вас пательня та розподіліть тонким шаром фарш.

3.Збити 2 яйця з дрібкою солі та вмокати кожен чебурек з двох сторін в цю суміш.

4. Обсмажувати на олії під кришкою до золотистої скоринки.

Смачного!

Фото ілюстративне pexels

You cannot copy content of this page