Мої дуже люблять перекуси, тому щодня треба щось видумувати – чи лаваш крутити, чи налисники, бутерброди запікати, пончики, пиріжки і, безперечно, чебуреки. Звичайно, що мої чебуреки дуже смачні, але ж місити тісто – це вже занадто, особливо, що робота є кожного дня. Тому я вирішила схитрувати і купити звичайні вафлі! І смачно, і швидко, і всі задоволені.
Інгредієнти:
• Вафлі – 1 упаковка
• Фарш – 400 г
• Цибуля – 1 шт.
• Яйця – 3 шт.
• Сіль, спеції
• Кріп, петрушка
Приготування:
1.Фарш можна вибрати будь-який, на ваш смак. Додайте сіль та спеції і обсмажену попередньо цибулю. Добре відбийте, а тоді додайт яйце і ще раз відбийте.
2. Коржі розрізажте на 2 або 4 частини, яка у вас пательня та розподіліть тонким шаром фарш.
3.Збити 2 яйця з дрібкою солі та вмокати кожен чебурек з двох сторін в цю суміш.
4. Обсмажувати на олії під кришкою до золотистої скоринки.
Смачного!
Фото ілюстративне pexels