Чудотворні молитви до пророка Іллі про допомогу і здоров’я

Молитва про допомогу

О, святий пророк Божий Ілля. Помолися за мене, раба Божого, перед Господом Богом, щоб простив Він гріхи, мною вчинені, і позбавив мене від мyк на землі і на Сyді стpaшному.

Підношу я молитву тобі і прошу про допомогу в справі всякій і в боротьбі зі спокусами грішними.

Допоможи знайти спокій та захисти мене від зла і недоброзичливців. Поклоняюся я тобі і Царю Небесному, сподіваюся на допомогу твою.

Амінь

Молитва до святого пророка Іллі про здоров’я

Далеко за океаном острів стоїть, на цьому острові Ілля Пророк з Ангелами сидить. Посланці Божі стріли пускають, від мене, раба Божого, недуги відганяють. Амінь.

Молитва до святого Іллі

Преславний слуго Божий, святий Пророче Іллє, до Тебе я засилаю свою покірну мольбу та прошу Тебе:

вставляйся за мене перед престолом Пана неба й землі. Ти, святий Пророче, бачиш мою недолю, Ти бачиш журби та сум, що стискають моє серце.

Ти бачиш і гріхи, якими я заслугую собі на щораз то тяжчі кари з рук справедливого Бога. Тож святий

Пророче, поспіши мені на поміч. Як Ти, святий Слуго Божий, молився за грішний народ за днів царя Ахава, так молися й за мене многогрішного.

I як Ти Своїм приходом до дому вдовиці в Сарепті сидонській приніс щедре Боже благословення, так і мені випроси прощення гріхів та заслужених кар і вчини Своїм заступництвом, щоб я безгрішно перевів свій вік  удостоївся оглядати Бога, що прославив Тебе у Своєму Царстві.

Амінь.

You cannot copy content of this page