Додайте до фаршу лише цей інгредієнт і він буде наче «пух»

Підготувати фарш перед тим, як почати смажити котлети дуже просто. Це не вимагає особливих зусиль, але важливо, щоб всі компоненти з холодильника трохи прогрілися.

Також м’ясо перемолоти слід самостійно. Достатньо підготувати кілька шматочків курячого філе, а також додати цибулину та яблуко. В цьому випадку вийде дуже соковита основа для котлет.

Крім цього, потрібно додати яйце, сіль, перець. Але це не все. Річ у тім, що є ще один компонент, який додасть легкості фаршу.

Йдеться про кукурудзяний крохмаль, який не містить клейковини.

Як тільки все буде ретельно перемішано, фарш на 15 хвилин варто покласти в холодильник.

Потім мокрими руками потрібно сформувати котлети і викласти на попередньо розігріту з олією сковорідку.

Як тільки з’явиться рум’яна скоринка, то котлети можна перекласти на деко і накрити фольгою. Запікається ця смакота півгодини за 180 градусів.

Перед подачею пишні котлети рекомендується прикрасити зеленню.

Фото: ілюстративне.

You cannot copy content of this page