У магазинах і на ринках вже починають з’являтися гарні молоді кабачки, тому не пропустіть можливість приготувати цю смачну страву.
Це дуже проста і ситна літня страва, яка сподобається абсолютно всім. Приготувати оладки з кабачка зможе абсолютно кожен, а їсти їх можна і на сніданок, і на обід. Подавайте їх з крем-сиром, йогуртом або сметаною.
Вам знадобиться:
кабачок
шпинат
зелена цибуля
петрушка
кріп
яйце
борошно
чорний мелений перець
оливкова олія
запашний перець
Готуємо так:
Кабачок натріть на дрібній тертці, відтисніть трохи з нього сік.
Шпинат, цибулю, петрушку і кріп дрібно наріжте.
Перекладіть все в одну миску, додайте яйце і кілька ложок борошна і спеції. Добре все перемішайте.
На розігріту сковороду налийте оливкову олію і трохи прогрійте.
Набирайте ложкою трохи тіста і викладайте на сковороду, формуючи оладки.
Смажте до золотистої скоринки з обох боків.
Смачного, друзі!
Фото ілюстративне