Розлучилась з чоловіком заради коханого. І. що ви думаєте? Він мені ледь не зі сльозами на очах повідомляє, що кохає дружину і жити зі мною не буде! Але ж я не така – так просто віддавати своє я не звикла

Так сталося, що я знайшла собі коханця і не краплі про це не шкодую. Чоловік у мене непоганий, але такий нудний, що я просто не витримала. Давно виношувала в собі ідею, що пора щось змінювати у своєму житті і знайти собі розвагу на стороні, а тут і нагода трапилася вдала.

На нашу фірму прийшов новий співробітник: симпатичний, широкоплечий і дуже привабливий. Я відразу поклала на нього око і часу дарма не витрачала. Скажу чесно, мені було все одно, що у нього на пальці блищала обручка, а на столі стояло фото з мило усміхненої дружиною. Моїй красі немає рівних, тому він і не особливо опирався. Після кількох походів на каву ми вже проводили час у готельному номері. Я відчула себе бажаною жінкою – що ще потрібно для щастя? З його поглядів, я розуміла, що він дуже навіть захоплений мною, але мене бентежило те, що він все одно приводив свою любу дружину на всі наші корпоративні свята і тікав до неї при першому ж її дзвінку. Це просто не могло не дратувати.

Оскільки, віддавати його я не збиралася, то почала потроху завойовувати його. Перш за все, ми на вихідні разом вирушили в «відрядження», а потім і восьме березня я зустріла в його обіймах, а не дружина. Це стало схоже на цікаву гру, в якій я неодмінно повинна була перемогти і отримати найкращий приз.

Коли мій законний чоловік почав діставати мене розпитуваннями, я все йому чесно розповіла. Мовляв, закохалася в іншого, хочу свободи і все в цьому роді. У нього не вистачило навіть сміливості спробувати мене зупинити і не дати розлучення. Мабуть, я правильно зробила свій вибір. Дітей у нас не було, а майно колишній чоловік благородно віддав мені, тому розлучення не забрало багато часу і сил.

З коханим ми не раз обговорювали цю ситуацію і, як мені здавалося, я його підготувала до того, щоб він залишив уже дружину і був зі мною, але він дав задню в останній момент. За чашкою кави він повідомив, що вирішив припинити наші стосунки, адже усвідомив, що любить свою дружину і хоче бути тільки з нею.

Моєму обуренню не було меж! Я ж розлучилася, по суті, заради нього. Адже могла і далі жити, як жила, хоч чоловік і не дуже, але краще вже хоч такий, ніж бути зовсім одній. А тепер, що мені залишилося? Ні чоловіка, ні коханого …

Спробую поговорити ще з його дружиною і розповісти усю правду про наші з коханим відносини. Не повернеться до мене – то хоч колишнього щастя у родині не матиме. Буде знати, що стрибати в гречку і жити далі, як жив у нього точно не вийде.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page