Спробувала цей салат в куми – це просто неймовірно смачно, ситно і всі інгредієнти під рукою – цибуля, картопля та мариновані огірки

Кума любить щось смачне і дуже легке в приготуванні подавати гостям. Знаєте, аби не зійшло сім потів перед каструлею, а був час і губи намалювати, і з гостями побалакати. Дала мені рецепт цього салату і каже, що він дуже популярний в світі і має назву «Німецький картопляний салат».

Вона додавала в нього червону цибулю, але це краще для вигляду, ніж для смаку. Я даю так, як вона готувала, але ви можете й на свій смак робити.

Інгредієнти:

• картопля відварена – 3 шт

• мариновані огірки – 4 шт

• цибуля червона – 1 шт

• лимонний сік – 1 ст. л.

• цукор – 1 ч. л.

• сіль – 0,5 ч. л.

• майонез – 2-3 ст. л.

• кріп, петрушка

Приготування:

1. Цибулю поріжте тонкими кружальцями і змішайти з лимонним соком, сіллю та цукром. Можна використати й оцет замість лимонного соку – так ви пом’якшуєте смак цибулі. В такій суміші цибулю слід залишити на 10-15 хвилин.

2. Картоплю відварити в мундирі! Саме це й дає такий особливий смак салату. З вареною картоплею буде не та структура картоплі і сам смак. Очищаєте та ріжете на кубики

3. Ріжете на кубики мариновані огірки.

4. Дрібно нарізаєте петрушку і кріп.

5. Все змішуєте та заправляєте майонезом.

Смачного!

Фото ілюстративне pixabay

You cannot copy content of this page