Я жінка пряма і безкомпромісна. Так, друзів у мене не надто багато, але я вважаю, що оте завжди добре ставлення від лукавого. Якщо щось не подобається – одразу і в очі. Таємниць теж не терплю, тому і просвітила свою сусідку про походеньки чоловіка. І, що ви думаєте – не повірила ж. Довелось на телефон знімати, як та пані з їхньої квартири випливає, коли сусідка працює за двох

Я жінка пряма і безкомпромісна. Так, друзів у мене не надто багато, але я вважаю, що оте завжди добре ставлення від лукавого. Якщо щось не подобається – одразу і в очі. Таємниць теж не терплю, тому і просвітила свою сусідку про походеньки чоловіка. І, що ви думаєте – не повірила ж. Довелось на телефон знімати, як та пані з їхньої квартири випливає, коли сусідка працює за двох.

Раніше про таке анонімки писали, ну так прийнято було. Я не раз, ось наприклад повідомляла жінкам, або чоловікам правду про їхню другу половинку. Не раз завдяки мені була врятована честь зрадженого. Я цим дуже пишаюсь, але ніколи і нікому не казала, що саме я виводила на чисту воду отих зрадників, але тут же сусіди!

Галя дуже і дуже хороша жінка, а чоловіка знайшла, ну геть не хорошого. Їй батьки квартиру біля мене купили років п’ятнадцять назад, так вона як в’їхала, так і жила там одна. Уже я за неї й переживати почала жінці на носі тридцять п’ять, а досі в дівках ходить. Дівчина вона порядна – я ж поруч живу усе бачу, тому і знаю: нікого у неї до отого Петра не було.

А тут привела, прости Господи, пів року тому оцього “чоловіка”. Питаю де працює, а вона мені щось типу “лансером якимось вдома”. Не розібрала, але не в тому суть. Сидить цей Петя на шиї у Галиночки моєї і ніжки звісив. Бо ж, як інакше назвати чоловіка, який на роботу не ходить?

А це стала помічати, що тричі на тиждень до нього ходить одна тут. З виду така вся тиха очі в підлогу і в квартиру шусть… Я того ж вечора Галі все й розповіла. Вона поглянула на мене здивовано, нічого не сказала і додому бігом. Я ж теж додому. У нас стіни тонкі, я все чую. Приготувалась  слухати, як вона його за двері виставить, а ні – тиша і благодать там.

Ну не повірила думаю. Гарно їй той “лансер” голову закрутив. Мало того, що вона його годує одягає, так, ще й не вірить, що він на зраду здатен. Наступного разу з телефоном Уже чатувала. Усе зняла і час коли зайшла і коли вийшла позначила. Вона йому знову якусь торбу припхала, а він ще й в квартиру занести оте все допоміг. Вийшла рівно через три години (слабо Петя видать може, я в молодості так швидко чоловіка від себе не відпускала), уся така червона і усміхнена. Ну тут сліпому все ясно вже.

І що ви думаєте? Показую те відео Галі, а вона як налетить на мене! Ой леле! Ким вона мене тільки не називала! Але Петю все одно виправдовує, каже, що то найнята нею працівниця йому їжу на два дні приносить і у квартирі генеральне прибирання робить, адже Петя не може пилу взагалі, дихати йому тоді важко. А їжа йому теж спеціальна потрібна, а у Галі часу нема готувати і оті прибирання генеральні робити, от і найняли людину.

От, що за казки, а? Це ж наскільки потрібно його любити, аби отаке вигадати. Уперше у мене таке, чесно. Усі інші пари яким я розповіла правду про другу половинку – розлучились. А тут любов така, що прям аж край. Зателефоную батькові Галини. У мене номер є. Уже він точно не допустить, аби з донькою ото так його поводились!

З листа нашої читачки Софії Л.

Передрук заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page